sobota 9. apríla 2011

Prosím pozor, hryziem

Nedajte sa mýliť mierumilovným zjavom, kušem, slovami, pohľadmi a čo ja viem čím ešte.....
Dnes mám extra divnú náladu. Zobudila som sa s tým, že sa mi nič nechce, potom na mňa prišiel šialený smútok. Potom zlosť, práve pri tej zlosti som volala s mamkou...trošičku si to odniesla joj. Potom zas smútok a teraz som v nálade bojovo- neutrálnej. Dokonca som bola u kozmetičky, dala som si spraviť obočie, zafarbiť a vytrhať a nakoniec som bola aj na hĺbkove čistenie. Obočie sa mi nepáči je tmavé, a úzke a nie taký tvar ako som chcela, no ale keď neviem poriadne otvoriť tu moju pusinku v pravííí čas...čuduj sa svetu..... to som bola ešte v nálade smutnej. S tým druhým som spokojná ak si odmyslím cenu.
Fotky pridávam ešte myslím zo stredy. Všimnite si brošňu, zdedila som ju po pratete a som z nej celá na mäkko. 

Od hlavy po päty- teranova. Náhrdelník- Egypt pouličný predavač
Share:

piatok 8. apríla 2011

Kozmetický salón

Ženy, nepoznáte nejaký dobrý kozmetický salón v Ba? Cenovo dostupný, potrebovala by som hĺbkové čistenie pleti...teda ešte som na tom nikdy nebola. Chodievate na to??? Ja mám totiž akne...strácam posledné nadeje tak to chcem vyskúšať
Share:

štvrtok 7. apríla 2011

Zapletená

Zdravím vás,dnes som prežila opäť z jedných dlhých dní v škole. Napriek tomu, že dnes aj zasvietilo slniečko a bolo naozaj teplo, čo mu sa veľmi vytešujem na mňa dopadla takto  k večeru malá depka. Ani neviem prečo, ale jednoducho je. Asi potrebujem spánok a prevetrať hlavu, našťastie je zajtra piatok a možno podniknem malý "výlet" do auparku. Kvalita fotiek je mizerná, ale bohužiaľ je to na samospúšť.
Pred pár dňami som sa naučila pliesť pšeničku, teda priberaný vrkoč, tak aby bol vypuklý. Dokonca som sa snažila pliesť vrkoč aj z piatich prameňov....ale ten musím ešte cvičiť.

nohavice-teranova,nahrdelník-gate, bolero-gate
Share:

streda 6. apríla 2011

Fryderic Chopin etuda f mol - v mojom podání

Dnes som mala príjemné poobedie. Bola tu moja sestra s priateľom zašli sme na obed. Bolo to ako inak príjemné posedenie. Aby ste mali prehľad čo robím celé dni, tak som vám nahrala video, nie hocijaké ale hudobné a mnou hrané. Ide o skladateľa z obdobia romantizmu, ktoré mám ja veľmi rada. Je to natočené mojim foťákom takže kvalita nič moc, a klavír znie trošku ako cimbal...ale lepšie zariadenie som po ruke nemala.
Share:

pondelok 4. apríla 2011

Zabudnuté z leta

Som opäť v Bratislave, prežila som dlhú cestu z jedného konca našej republiky na druhú...niekedy mávam dojem, že toto cestovanie ma zničí. Ale aj také musí byť keď sa chce človek dostať domov. Zajtra ma čaká  dlhý deň v škole, prednášky do piatej večer a to začínam už ráno...utorky sú veľmo ťažké. Azda by to bolo lepšie ak by bolo zajtra pekne. Kedže teraz som odkázaná samospúšť, našla som zabudnuté fotky z leta.
 


Všetky veci, sú zdedené po sestrách..teda až na topánky. Veľká výhoda mať tri staršie sestri :)
Share:

nedeľa 3. apríla 2011

Jar, domov a zvláštny sen

Konečne je krásne teplo, až mám väčšiu chuť do všetkého. Dnes som mala mimoriadne zvláštny sen, snívalo sa mi totiž z Ivy Wiesi a SilviFox, že boli moje spolubývajúce....no uznajte sami :) je to zábavne si myslím. Mne sa sníva stále a takmer vždy si to pamätám, ale táke niečo sa mi ešte nestalo.



Tento víkend som strávila doma. Včera mamka kúpila topánky...no niesu krásne a kvietok do vlasov :)
Topánky sú z cropp taunu. Kvet vo vlasoch -tacco. A košela teranova. Ostatné ani len netuším, prajem vám krásny neďelný slnečný deň :)
Share:

piatok 1. apríla 2011

Som tu

Hoci som mala myšlienku, to tu nechať...a síce, ešte stále sa s tým troška pohrávam, ale....zároveň.... Nedokážem to, je to niečo zo mňa, asi aj celkom silné čo tento blog nedokáže opustiť. Za tých pár týždňov sa udialo pár vecí, teda asi len jedna ktorá mnou dosť otriasla. A ryzmýšľam ako sa uchyľovať ďalej, neustále prichádza nejaké rozhodovanie a pritom súčastne aj rutinna, ku ktorej sa stále dostávam, a neviem ju opusiť alebo taktiež nechcem, pretože je somnou jednoducho spätá. Tak, ale dosť pochmúrnych myšlienok, hádam nebudem mrhať deň niečim takým, keď sú vlastne iné veci v živote, ktoré ma robia tak štastnou :)

Share:
Blog Design Created by pipdig