nedeľa 28. septembra 2014

Outfit in blue



Krásny nedeľný večer prajem!

Neviem ako inde na Slovenku, no tu v Bratislave bol dnes slnečný teplý deň, ktorý som si skutočne užila ako aj celý víkend. Zajtra začína už krutý pracovný režim, no ja dnes ponúkam outfit ešte z prázdninových dní. Jeho základom sú modré slnečné okuliare a modrá blúzka, obe tieto kúsky som si ulovila v jednom Michalovskom obchodíku, ktorého značku bohužiaľ nepoznám. Musím sa priznať, že som závislá na malých neznámych obchodoch. Mám ich omnoho radšej ako klasické značky, ktoré nájdete v obchodných centrách, predsa len tam nájdem vecičky, ktoré nebude mať v mojom okolí ešte ďalších 5 dievčat.  Ale nebojte sa, ani obchodným centrám sa nevyhýbam a stav mojej peňaženky je toho často svedkom! Ktoré obchody obľubujete vy???

modrý top, bľuzka modrá

  
Náhrdelník/Necklace - New Yorker
Share:

streda 17. septembra 2014

Čelenka s kamienkami- crystal headband, from Aliexpress


V lete som si z internetového obchodu objednala túto čelenku z Aliexpresu. Prišla mi približne po troch týždňoch, čo je taká klasická čakacia doba.

kryštalová čelenka


Čelenka sa naozaj podobala tej čo bola na obrázku, len bola trocha úzka (alebo ja mám takú veľkú hlavu), tak sa potrhala hneď, ako som ju horko ťažko na seba navliekla, potvorka jedna. ALE!! čo je zlé býva niekedy aj dobré. V tomto prípade bolo pozitívum v tom, že som si ju previazala(išlo to celkom ľahko) a tradááá je mi fajn :)
Share:

štvrtok 11. septembra 2014

Raincoaut and Berchtesgaden

Dnes bol strašne upršaný deň a čo sa hodí na takéto počasie??? No predsa.... pršiplášť. Aktuálne fotky síce nemám, no nejaké s mojím milým pršiplášťom mám ešte z letnej dovolenky z Berchtesgadenu, kde bolo úplne, že super.

Raincoat. Pršiplášť

Pršiplášť mám z Gate a keďže som ho kupovala mimo sezóny stál len 6 eur!

flolar raincoat. pršiplast.

pršiplašt. raincout

Share:
Blog Design Created by pipdig